our_employees

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service. Vi vil meget gerne modtage feedback, herunder også forslag til forbedringer, så send os en mail, hvis du har kommentarer eller spørgsmål. Nedenfor er en række eksempler på kunder vi har hjulpet indenfor forskellige juridiske områder.

Jeg vil sige tak for et godt stykke arbejde i går, vi vil helt bestemt bruge dig fremover både med firma og privat.

— Stefan Pedersen

Thomas ydede yderst kompetent og professionel juridsk bistand i forbindelse med nogle tvivlsspørgsmål ved overgangen fra lejelejlighed til andelslejlighed.
Thomas’ hjælp var relevant, og han tog under hele forløbet udgangspunkt i vores ønsker og hvordan den konkrete situation udviklede sig.
Thomas er hjælpsom, lydhør og kompetent og jeg vil anbefale ham til alle, der har brug for juridsk bistand.

— Oliver Graner Sæbye, Privatret, fast ejendom

Du skal have tak for din både kompetente og professionelle håndtering af sagen, samt det at du hele tiden kunne fortælle os, hvordan udfaldet af retssagen højst sandsynlig ville blive på baggrund af tidligere sager i retssystemet.
Vi vil til enhver tid anbefale dig hvis nogle spørger.

— Kirsten og Kurt Thomsen, Civil retssag, mangler ved fast ejendom

Tusind tak for hjælpen i retten i går, du er en super advokat.

— Søs, Privatret

1000 tak, så er der trods alt retfærdighed til.
Rigtig flot arbejde, du er bare en superadvokat.

— Johnny Steinbrenner

Tak for en kompetent håndtering af vores sag – vi er meget glade for udfaldet, og ville ikke kunne have gjort det uden den hjælp vi fik fra Carlsen Advokater.
Vi vil til hver en tid anbefale Carlsen Advokater til andre.

— Ruben Hein, Dit Boligmiljø, Frederikssund, Erhvervsrådgivning

Kære Thomas.
Det er altid dejligt at blive godt behandlet.
Så kan man trygt vende tilbage, hvis man får brug for det.

— Claus Drewes, Privatret

Mange tak for en super professionel og kompetent håndtering af min sag.
Thomas formåede på kort tid at afslutte en sag med stort engagement og målrettet arbejde.
Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre og også fremadrettet bruge Carlsen advokater, såfremt behovet måtte opstå.

— Kurt Thode, LUPAR Grafisk Projektledelse, Erhvervsrådgivning

Mange tak for hjælpen. Dejligt med din ro i en ophedet tid.

— Kurt Lessmann, Krea-Tex, Erhvervsrådgivning

Thomas er en kompetent, direkte og løsningsorienteret advokat, som jeg har sat pris på at have anvendt. Han er rigtig god til at præsentere de mulige optioner, herunder at reagere hurtigt og effektivt, når disse bringes i spil. Vores samarbejde har været præget af Thomas’ ærlige og usminkede tilgang til problemerne, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg ville til en hver tid anvende Carslen Advokater igen.

— Nils B. Jensen, Privatret

Vi fik anbefalet Thomas i forbindelse med udtrædelse at et I/S. Det skulle vise sig at være en rigtig god løsning.
Thomas bad om et personligt møde, hvilket var meget positivt, selv om vi bor langt fra hinanden.
Vi har modtaget et flot stykke arbejde og professionel assistance, både fysisk og psykisk.
Vi kan kun varmt anbefale Carlsen Advokater.

— Jørn, Allerød, Selskabsret

Vi fik anbefalet Carlsen Advokater af en flink kunde og er meget tilfredse.
Man forstår hurtigt, at Thomas Carlsen er en kompetent advokat, som både byder ind med tidligere erfaring og sine egne holdninger. Det er meget værdsat.

— Jacob Madsen, Webnuts, Erhvervsrådgivning

Kære Thomas,
Først og fremmest så skal du have en stort tak for en professionel og kompetent behandling/rådgivning. Det er ganske imponerende, hvad du på så kort tid har formået at få på plads, og det sætter vi virkelig stor pris på.
Vi vil give dig vores varmeste anbefaling.

— Mik, Gentofte, Lejeret

Vi har med stor tilfredshed benyttet Thomas Carlsen i flere sager, blandt andet i en sag vedrørende misligholdelse af vores lejemål.
Rådgivningen har været professionel, rettidig og kommunikationen forståelig.
Vi kan kun varmt anbefale Thomas og vil uden tvivl benytte os af hans juridiske bistand, hvis vi skulle få brug for det i fremtiden.

— Allan Vester og Anders Kastrup, Odense Lægeklinik, Erhvervsrådgivning, lejeret

Vi oplevede en hurtig respons på vores sag, da vi henvendte os med en akut lejesag.
Sagsbehandlingen var kendetegnet ved engagement, fagligt overblik og en god dialog.
Resultatet var en hurtig og skarp afgørelse til vores fordel. – Vi søger råd hos Carlsen igen.

— Marianne Holck og Per Rosenkilde, Bredsten, Lejeret

Vi er et firma, der har brugt Carlsen Advokater gennem længere tid til flere sager. Det har altid været med godt arbejde fra Thomas Carlsens side – han er altid hurtig og god.
Han er heller ikke bange for at sige fra, hvis han ikke syntes vi har ret.
Vi har anbefalet ham til erhvervskunder og private, og de er hver gang vendt tilbage og har sagt, at det var en god behandling og en god vejledning de fik.
Sidst men ikke mindst; da vi tog ham var vi nervøse for om det gik, da han jo ligger i Jylland og vi ligger på Sjælland, men det er gået super godt.
Han er den bedste advokat vi har mødt, med hurtige svar og priser der er til at betale. Vi giver Thomas Carlsen de bedste anbefalinger.

— Prebens Auto, Herlev, Erhvervsrådgivning

Vi gik til Thomas med en sag, som for os begge var en tung vej at gå!
Den sag lettede Thomas Carlsen for os på helt unik vis.
Vi vil på det varmeste anbefale Carlsen Advokater til andre!
Vi er meget glade og mere end tilfredse med sagsbehandlingen. Tak Thomas!

— Annie og Karin, Silkeborg, Privatret

Mange tak for god service.

— Hanne Nygaard og Henrik Bækkegaard, Silkeborg, Ejendomshandel

Mange tak for rigtig god bistand vedr. ejerskifteforsikrings krav imod mig i forbindelse med et tidligere hussalg. Jeg kan med stor tilfredshed se tilbage på et forløb med professionel vejledning og utrolig hurtig reaktion fra Thomas Carlsen. På første møde blev sagen gennemgået og drøftet, og der blev aftalt strategi
for sagens videre forløb. Dette, vel at bemærke, på 1 og samme dag! Jeg kan derfor kun anbefale Carlsen Advokater.

— Henriette og Bjørn Donslund Nielsen, Voel, Silkeborg, Forsikringsret

Det betyder virkelig meget for os at aftalen kom på plads, og det var ikke gået uden din gode hjælp. At du oven i købet rykkede ud så hurtigt og på skæve tider – alt det skal du hermed have en stor TAK for!

— Nikolas og Helle, Erhvervsrådgivning, ansættelsesret, immateriel ret

Tusind, tusind tak for al din hjælp og det gode arbejde. Jeg har været ovenud tilfreds og rigtig glad for jeres hjælp! Kan klart anbefales til andre.

— Sara Rosa, Aalborg, Lejeret

Jeg har brugt Thomas Carlsen i flere sammenhænge, både privat i forbindelse med huskøb, og i mine virksomheder i forbindelse med inkasso, kontraktgennemgang, selskabsstiftelse m.m.

Thomas Carlsen er en yderst kompetent sparringspartner, som evner at yde juridisk rådgivning helt nede på jorden – meget komfortabelt og let forståeligt. Ud over juridisk rådgivning ser Thomas kundens situation i en helhed, og er god til at komme med indspark og stille kritiske spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale og anbefaler Thomas vidt og bredt…

— Thomas Hansen, th75.dk, Erhvervsrådgivning

Ahm Ejendomme ApS har benyttet Thomas Carlsen som advokat i en sag, hvor undertegnede udtrådte af et andet selskab. Jeg havde ydet et forholdsvis stort kontant indlån til selskabet, men da denne fordring efter min udtræden havde forfald, blev beløbet ikke betalt.
Thomas blev koblet på sagen, og fik meget professionelt og hurtigt sikret det retmæssige tilgodehavende, efter at sendt rykkerskrivelser og endelig konkursbegæring mod skyldner selskabet på rekordtid.
Udover at Thomas Carlsen har leveret en rigtig god ydelse, så har han gjort det til en meget skarp pris, og jeg medgiver de bedste anbefalinger.

— Allan Ahm Sørensen, direktør, Inkasso, erhvervsrådgivning, immateriel ret

Thomas Carlsen har ydet en stor hjælp og støtte i en meget følsom sag. Med sine altid positive men realistiske og skarpe indgangsvinkler til sagen, har jeg oplevet Thomas som en yderst professionel advokat, der altid har været tilgængelig og hurtig til at håndtere tingene, således at der hele tiden var fremskridt i sagen.
Thomas’ indlevelsesevne og engagement er smittende og han får en til at føle sig i meget trygge hænder. Han er virkelig den advokat som man ønsker på sin side i en retssag.

— Maíra Rodrigues, Privatret

Thomas Carlsen er fast advokat for Kernel Global A/S og associerede selskaber, herunder Kernel UK Ltd. i England. Thomas Carlsen bistår os nationalt og internationalt med diverse dokumenter, overdragelser osv. Samtidig har vi stor glæde af løbende sparring om forskellige forretningsmæssige forhold.

— Kernel Global A/S, Århus, Selskabsret, erhvervsrådgivning, ansættelsesret, immateriel ret

Haagensen A/S benytter Thomas Carlsen som advokat og rådgiver, og Thomas Carlsen er samtidig bestyrelsesformand for selskabet. Jeg sætter stor pris på Thomas Carlsen og giver ham min varmeste anbefaling.

— Carsten Haagensen, direktør, Erhvervsrådgivning, voldgiftssager, fast ejendom

Thomas Carlsen har hjulpet os med en sag om biltyveri mod et forsikringsselskab, som nægtede at udbetale erstatning. På forholdsvis kort tid har vi vundet sagen og har fået fuld erstatning samt dækket alle udgifter i forbindelse sagens forløb. Vi er meget tilfredse med sagens behandling og udfald.

— Natalie Petersen, Forsikringsret, erhvervsrådgivning, retssagsbehandling

Jeg har udelukkende et godt indtryk af Silkeborgs nye advokatkontor – hurtig, seriøs og effektiv sagsbehandling.

— Leif Bæk, Bryrup, Ejendomshandel

Jeg er glad for at kunne anbefale advokat Thomas Carlsen, som igennem næsten to år har været min advokat. Han har opnået gode resultater og har evnet at se sagerne fra alle vinkler. Thomas er advokaten du ønsker at have på din side.

— Majken Dons Jakobsen, Colorado, USA, Ejendomsadministration, formueforvaltning

Thomas Carlsen har igennem flere år været min advokat, og jeg sætter utrolig stor pris på samarbejdet. Thomas har særligt været en uvurderlig hjælp i forbindelse med min udtræden af et selskab, hvor han havde et skarpt blik både for det juridiske og det forretningsmæssige i øvrigt. Thomas har ligeledes været involveret i
stiftelsen af mit nuværende selskab, Ineva, og har givet kompetent sparring ikke mindst i forhold til den optimale forretningsmodel også i privatøkonomisk betragtning. Thomas har min fulde tillid både juridisk og personligt, og har altid levet fuldt op til den. Hans råd og vejledning har haft stor betydning for mine muligheder for at drive en bæredygtig forretning.

— Malene Skov Dinesen, direktør, Erhvervsrådgivning, bogføring

Igennem flere år har jeg samarbejdet med Thomas Carlsen omkring et bredt spektrum af sager, hvor jeg har modtaget såvel vejledning som juridisk bistand:
• Boligkøb
• Etablering af udlejningsvirksomhed, herunder udarbejdelse af lejekontrakt, udflytningsrapport etc.
• Sag i boligretten imod lejer (vundet)
• Tvist om lejlighedsdepositum (afgjort til min fordel)
• Tvist om uberettiget opsigelse fra mit arbejde (afgjort til min fordel)
Jeg oplever Thomas som nøgtern i sin analyse af situationen, og for mig personligt er en realistisk afstemning af forventninger up front vigtig. Han er grundig omkring sagens detaljer – meget grundig. Og det har flere gange vist sig at være det afgørende. Endelig er Thomas idérig i forhold til at finde den rette indgangsvinkel til den enkelte modpart.

— Helle Damgaard, Silkeborg, Erhvervsrådgivning, ansættelsesret, lejeret

Jeg har brugt Thomas Carlsen i forbindelse med flere forskellige juridiske sager. Jeg har altid fået en saglig, præcis og kompetent rådgivning.
Thomas Carlsen vil jeg gerne anbefale til andre – som ønsker juridisk rådgivning, for hos Thomas Carlsen får du value for money.

— René Mejlstrup, Erhvervsrådgivning og retssagsbehandling

Thomas har været en megahjælp og støtte for min mand Hans Jørgen og mig i vores sag om anerkendelse af arbejdsskade ved arbejdsskadestyrelsen. Vi er enige om at jeg igen forsøger med direkte dialog pr. telefon ved arbejdsskadestyrelsen. Thomas har givet os modet til at forsøge igen, igen. Aldrig før har jeg set en advokat tilbyde hjælp på klientens vilkår og økonomi. Og det siger ikke så lidt. Jeg er selv udlært på advokatkontor og har arbejdet for to advokatfirmaer. Men dengang i tidernes morgen, så jeg kun arrogance og måske henvisning til fuldmægtigen i firmaet.
Hvis vi på et eller andet tidspunkt måske får medhold fra arbejdsskadestyrelsen, vil Thomas være den første i mine tanker, der skal honoreres, så der måske også i fremtiden kan tilbydes gratis hjælp. Den mand og firma er efter vores opfattelse dybt seriøst og kan varmt anbefales!

— Hans Jørgen og Hanne, Skjern, Arbejdsskadesag

Jeg har en følelse af at der har været styr på tingene fra start til slut, ligeledes med spørgsmål og svar på telefon. Jeg er blevet anbefalet jer af min bankmand, og det har jeg været så tilfreds med, at jeg selv vil anbefale jer, hvis jeg får mulighed for det.

— Carsten G. Andersen, Silkeborg, Privatret

Mange tak for din hjælp ifb. med køb af vores lejlighed. Skulle vi få brug for en god advokat, vil vi ikke tøve med at kontakte dig.

— Thomas og Birgitte J. V. Rensburg, Silkeborg, Ejendomshandel

Kære Thomas. Mange tak for dine grundige kommentarer og den tid du har brugt på dem.

— Johanne og Mikkel, Odense, Lejeret

Mange tak for god vejledning i forbindelse med handlen.

— Morten Bertelsen, Silkeborg, Ejendomshandel

Mange tak for denne gang. Jeg har været tilfreds med advokatbistanden, og vil ikke betænke mig ved at benytte dig igen, hvis jeg får brug for det.

— Ulla Hansen, Brande, Privatret

I forbindelse med problemer med at få erstatning fra forsikringen efter en brand, har Thomas Carlsen med tålmodighed og virkelig gennemtænkt arbejde hjulpet os med at få tilkendt erstatning. Thomas har givet os en kompetent og omhyggelig rådgivning og ikke mindst været den, der fik os til at holde modet oppe, når det så allermest dystert ud. Han er venlig, realistisk i sin rådgivning og utrolig omhyggelig i sit arbejde.
Vi kan helt klart anbefale ham, og der er ingen tvivl om, at det er ham, vi henvender os til igen, når vi har brug for juridisk bistand af den ene eller anden art.

— Dorthe og Søren Vestergaard, Thyholm, Forsikringsret

Tak for superskarp og topprofessionel advokatbistand. Jeg har været helt tryg ved din effektive måde at håndtere mine sager. Jeg kommer helt sikkert tilbage hvis jeg skulle få behov for din bistand.

— Tine Kryger Holck, Silkeborg, Ejendomshandel og erstatningssag

Jeg anbefaler med stor tilfredshed mine kunder og samarbejdspartnere til Thomas, fordi han er lyttende, jordnær og hurtigt kan analysere sig frem til sagens kerne. Thomas har en dejlig ukompliceret tilgang til opgaver og problematikker, risici diskuteres åbent og ærligt og uanset komplexitet, så løser han opgaven med et glimt i øjet. Ofte får vi også en god latter, som jo kan være ret forløsende i situationer, hvor advokatbistand er en nødvendighed. Thomas fremlægger løsningsmodeller, som er forståelige, og de bærer altid præg af, at han tager afsæt i kunden som menneske og dermed finder ind til præcis det, der skaber tryghed og ro i processen. Det efterlader vores fælles kunder med en fornemmelse af, at de har været med til at tage de rigtige beslutninger og at de er i trygge hænder. Jeg har kun modtaget positiv feed-back fra de kunder, jeg hidtil har henvist til Thomas. Det skyldes, at han helt overordnet har en professionel og nærværende udstråling og at han er fagligt skarp og holder, hvad han lover. Jeg vil derfor fortsat varmt anbefale Thomas som en kompetent juridisk samarbejdspartner på alle niveauer i en organisation.

— Tina Sørensen – Proces og servicekonsulenten Aps, Erhvervsrådgivning