our_employees

Hos Carlsen Advokater tilbyder vi alt fra det gode råd og strategisk sparring til erhvervsrådgivning og komplet juridisk sagshåndtering, med fokus på at skabe merværdi for vores kunder.

Ejendom

For den profesionelle investor skal advokaten være sparringspartner og der fordres indsigt i alle aspekter indenfor fast ejendom. For den private køber er det vigtigt, at advokaten formår at skabe tryghed og at sikre, at alle aspekter af handlen er 100% i orden.

Investering i ejendomme i udlandet

Vi har tilegnet os særlig viden om fast ejendom på Mallorca samt i Dubai og Hamburg, ligesom vi har internationale kontakter i mange andre lande.

Insolvens og rekonstruktion

Carlsen Advokater har omfattende erfaring og ressourcer, herunder kontaktnetværk i den finansielle branche. Erfaringsmæssigt kan vi hjælpe dig bedst, hvis du kontakter os tidligt i forløbet.

Rets- og entreprisesager

Vi møder i og behandler et stort antal rets- og voldgiftssager hvert år. Har du været part i en retssag, ved du sikkert, hvor vigtigt det er, at din advokat kan procedere sagen sagligt og med gennemslagskraft.

Erhvervs- og selskabsret

Carlsen Advokater bistår med ledelsesmæssig rådgivning, bestyrelsesarbejde og kyndig viden om enhver selskabsretlig konstruktion eller problemstilling.

Privates retsforhold

Carlsen Advokater rådgiver om de fleste sagstyper private kan komme ud for. Da private meget sjældent er i kontakt med advokater, anbefaler vi et gratis indledende møde, hvor vi drøfter sagen.

Inkasso

Effektiv inkasso er en yderst vanskelig disciplin, som kun de færreste formår at mestre. Carlsen Advokater anvender et unikt koncept med dokumenterede resultater.

Forligsmægling og mediation

Vi anbefaler altid at søge tvister afsluttet i mindelighed. Det går hurtigere, det er mere tilfredsstillende for begge parter, og det afslutter konflikten én gang for alle.

Mange tak for denne gang. Jeg har været tilfreds med advokatbistanden, og vil ikke betænke mig ved at benytte dig igen, hvis jeg får brug for det.

— Ulla Hansen, Brande, Privatret